Kleine beurt bij Vakgarage Lennaerts Venlo in Venlo

Bij Vakgarage Lennaerts Venlo wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Lennaerts Venlo niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Lennaerts Venlo voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Venlo altijd langs Vakgarage Lennaerts Venlo om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Venlo? Kom dan langs Rudolf Dieselweg 22  in Venlo (Limburg). Of neem contact op via mail info@vakgaragelennaerts-venlo.nl of bel naar 077 – 387 07 82.

Contactgegevens

Vakgarage Lennaerts Venlo
Rudolf Dieselweg 22
5928 RA Venlo

tel.: 077 – 387 07 82
mail: info@vakgaragelennaerts-venlo.nl